Το αγρόκτημα Terryland Village είναι ένα ειδυλλιακό αγρόκτημα
μέσα σε μια καταπράσινη κοιλάδα 10 λεπτά από την Αμαλιάδα
και 5 λεπτά από το χωριό Καρδαμάς
στο νομό Ηλείας στην Πελοπόννησο.

Οι ξενώνες βρίσκονται σε μια απέραντη έκταση από γκαζόν και δένδρα, πλατάνια, πεύκα, κυπαρίσσια, ευκάλυπτοι. Στον κεντρικό χώρο μεταξύ των ξενώνων, μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική βουτιά στην πισίνα μας, διαστάσεων 6x15 μέτρων.

Το αγρόκτημα απέχει μόνο 7 χλμ. από τις ωραιότερες παραλίες με άμμο, όπως Κουρούτα, Αγ. Μαρίνα, Παλούκι και πολλές άλλες, όπου μπορείτε να χαρείτε την θάλασσα και την έντονη θορυβώδη νυχτερινή ζωή... Απέχει 10 λεπτά από την πόλη της Αμαλιάδας και 5 λεπτά από το χωριό Καρδαμά του νομού Ηλείας στην Πελοπόννησο. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την Αρχαία Ολυμπία (40 χλμ.), το Μεσαιωνικό κάστρο Χλεμούτσι στην Κυλλήνη, το παραδοσιακό λιμάνι Κατάκολο ή να παρακολουθήσετε παραστάσεις στο θέατρο Φλόκα στην Ολυμπία.

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι! Προσφέρουμε ήρεμες και γαλήνιες διακοπές, σε μια μοναδικά πανέμορφη τοποθεσία.

Αριθμός Άδειας Υπουργείου Τουρισμού: 0415Κ91000450301

Συντεταγμένες στο Χάρτη: 37.7608, 21.3624

Οδικός χάρτης από Αθήνα

Τηλέφωνο: 6944-384428

Πέντε (5) Αυτόνομες Κατοικίες

 • Γαία: Ξενώνας (μπάγκαλοου) 60τμ., με θέα σε πισίνα και κήπο.
  Αποτελείται από δύο (2) άνετα ξεχωριστά δωμάτια. Το Γαία 1 και Γαία 2, 25τμ το κάθε ένα.
  Η Γαία 1 έχει 3 κρεβάτια (τα 2 μπορούν να γίνουν διπλό κρεβάτι), μπάνιο, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα, τοστιέρα, τηλεόραση, wi-fi, κλιματισμό. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα.
  Η Γαία 2 έχει 3 μονά κρεβάτια, μπάνιο, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα, τοστιέρα, τηλεόραση, wi-fi, κλιματισμό. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα.
  Σημείωση: Κάθε δωμάτιο μπορεί να ενοικιαστεί χωριστά ή και όλο το σπίτι ως μια ενιαία κατοικία. Δεν υπάρχει δυνατότητα μαγειρέματος.
 • Λητώ: Ξενώνας (μπάγκαλοου) 40τμ., με θέα σε πισίνα και κήπο.
  Είναι πλήρως εξοπλισμένη με κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, wi-fi, σήτες, ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, και επιπλωμένη με υψηλή αισθητική και ανέσεις. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.
 • Ίρις: Ξενώνας (μπάγκαλοου) 40τμ., με θέα σε κήπο.
  Η κατοικία "Ίρις" είναι πολύ όμορφα διακοσμημένη και απόλυτα γοητευτική με ανέσεις όπως, κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, τηλεόραση, wi-fi, σήτες, με τέσσερα μονά κρεβάτια (2 από αυτά μπορούν να γίνουν ένα διπλό).
 • Αρετή: Ξενώνας (μπάγκαλοου) 40τμ., με θέα σε πισίνα και κήπο.
  Η κατοικία "Αρετή" είναι πλήρως εξοπλισμένη, με κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, wi-fi, σήτες, ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, και επιπλωμένη με υψηλή αισθητική και ανέσεις. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.
 • Άρης: Ξενώνας (μπάγκαλοου) 60τμ., με θέα σε κήπο.
  Είναι πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, αποτελούμενη από ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων. Διαθέτει τηλεόραση (flat screen), wi-fi, σήτες, κλιματισμό και μπάνιο με ντουζιέρα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.
 • Και οι 5 κατοικίες:

  Πέρα από μία οικογένεια, ένα ζευγάρι ή μία παρέα που μπορούν να κρατήσουν ένα ξενώνα ή ένα δωμάτιο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ενοικιαστεί όλο το κτήμα από μια παρέα οικογενειακών φίλων, ή από γκρουπ που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα όπως, γιόγκα, Τάι-τσι, Ρέικι, κλπ.

  Αποτελείται συνολικά από 6 υπνοδωμάτια, 18 μονά κρεβάτια και δύο διπλά, και 6 μπάνια. Μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα (3 επιπλέον κρεβάτια μπορούν να παραχωρηθούν κατόπιν αιτήσεως).